fbpx

Preveient la situació actual i respectant les normes del Govern, celebrem un Saló desplaçat per tot el territori amb un mapa cercador.

Després de conèixer les darreres dades i l’anunci del Govern que no es passa de la fase 1 a partir de dilluns, des de la Patronal Catalana de l’Automoció, Fecavem, i el Gremi del Motor volem expressar:

– Màxim respecte i rigorositat pel que marquen els experts sanitaris, agraint transparència i seguir exigint que els governs siguin rigorosos amb els seus anuncis. Treballarem sempre conjuntament per combatre la Covid-19.

– Celebrem la resposta que tots els agremiats i agremiades hem donat conjuntament per poder oferir les ofertes de final d’any en un format que compleixi amb totes les restriccions. Traslladem la concentració de vehicles que fèiem a Fira de Barcelona a tots els concessionaris i compravendes del territori. Desitgem seguir treballant en la situació d’abans de la pandèmia però hem de seguir sumant esforços tots junts.

Per tot plegat, el proper 10, 11 i 12 de desembre, celebrem un portes obertes a més de 700 punts de venda, amb totes les marques i descomptes especials. Tenint en compte que, amb l’entrada del 2021, hi ha nous impostos i noves mesures que ens fan veure l’oportunitat de mercat actual.

Letamendi serà un d’aquests punts de venda habilitats a la ciutat, que es podrà visitar en els dies 10, 11 i 12 de desembre. Si vius a Barcelona, t’animem a visitar el concessionari Letamendi al C/ Valencia 177 per trobar les ofertes en vehicles d’ocasió que actualment estan en exposició.