Fecavem i el Gremi del Motor volen tancar l’any amb les ofertes d’ocasió amb l’esperança de salvar un any excepcional.

Aquest 10, 11 i 12 de desembre, tots els concessionaris i compravendes adherits del territori català han sumat esforços per la nova campanya ‘El Saló d’Ocasió, molt a prop de casa’. Amb ella, es volen ofertar cotxes, motos i vehicles comercials d’ocasió desplaçats per tots els punts de venda, canviant de forma excepcional, el format concentrat a Fira de Barcelona.
D’altra banda, el sector preveu que això sigui un bon punt per salvar un any de pandèmia que ha afectat l’automoció. A tall d’exemple, es podran trobar ofertes amb descomptes de fins a 3.000 euros o un cercador des del portal web www.fecavem.cat habilitat amb totes les direccions i vehicles enllaçats.

Fecavem i el Gremi del Motor també recorden que en aquest any excepcional encara queda per venir el del 2021. Amb reptes que les administracions no van de la mà com no aplaçar l’impost de CO2, no present a països com Alemanya o Itàlia, o augmentant els impostos de matriculacions als clients finals que no afavoriran el mercat.

Saló d'Ocasió 2020